torstai 6. helmikuuta 2014

Raitakädet

Keskiviikkna oaamupäivästä menin taas treenailemaan. Salilla oli rest day eli omatoimisesti treenailin tiistaina väliinjäänyttä treeniä. Kaikki meni muuten hienosti mutta aika loppui kesken joten jouduin lopputreeniä lyhentämään aika reippaasti.

Alkuun pyöräilin parin kilometrin verran ja sen jälkeen siirryin tekemään rinnallevetoa. Oon nyt viime aikoina tehnyt rivea aika pitkälti raakana ja eilen huomasin sen että tästä johtuen kyykyn kautta meneminen ei tunnu enää niin sujuvalta kuin mitä se joskus aiemmin on ollut vaikka se on tärkeää että kunnolla pääsee painon alle. Voisin viikonlopulle (jos kroppa sen sallii) oottaa uuden rive-treenin ja keskittyä vaihteeksi tekemään rinnallevetoa niin, että käyn kyykyn kautta.

Treeni meni kuitenkin ihan ok. Tein uuden PR:nkin.
Alkuun lämmittelyä 15kg+20kg tangoilla (toistoja 10-15 välillä)
Sitten
8x 30kg
8x 35kg
5x 40kg
3x 45kg
3x 47,5kg (vanha PR)
3x 50kg
1x 52,5kg

52,5kg tuli ylös tasan kerran.
Tässä vaiheessa alkoi olemaan jo vähän hoppu.

Loppuun suunniteltu treeni muuttui siis double under-treeniksi joiden ansioista mun kädet, reidet ja jopa pohkeet (:D) oli täynnä punaisia raitoja kun hyppynaru armottomasti piiskasi sen minkä kerkesi silloin kun epäonnistuin. Voin sanoa että kyllä kirveli! Lisäksi tein 20 thrusteria 20kg:n tangolla.

Tänään (torstaina) oli salilla melkoinen treeni. Postaan siitä viimeistään huomenna!

----------

Sata syytä olla onnellinen #14

Tiedättekö sen helpotuksen tunteen sun saa asioita tehtyä ja hoidettua pois päiväjärjestyksestä? Tänään oon ollut hyvin semmoinen tehokas päivä että oon saanut monta asiaa hoidettua ja monta juttua alulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti